Halbyggeri tilbydes af professionelt firma​

Skal du have bygget en ny maskinhal? Så står vi hos Nielsen’s Entreprise v/ Daniel Jim Nielsen klar til at varetage opgaven for dig. Vi har stor erfaring inden for halbyggeri og kan derfor også løse din opgave. Vi servicerer primært kunder fra Ringsted og Næstved, men kommer også gerne hos kunder på resten af Sjælland.

​Hos os finder du et team af dygtige og professionelle fagfolk, som står klar til at løse enhver opgave i forbindelse med halbyggeri. Vi tager os af både simple og mere komplicerede løsninger, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi udfører halbyggeri til forskellige formål

Hvad enten du skal have bygget en ny maskinhal eller en stålhal, så kan vi løse opgaven på professionel vis. Vores store erfaring i branchen gør os nemlig kompetente til at varetage mange forskellige opgaver hos både private og erhvervskunder. Uanset hvilket formål du skal bruge hallen til, så kan vi altså med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi altid ankommer til tiden.​

Uanset hvilket formål du skal bruge hallen til, så kan vi altså med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi altid ankommer til tiden.​ Derudover leverer vi konkurrencedygtige priser hver gang uanset opgaven. Hvis du mangler rådgivning til, hvilken løsning du bør vælge, så stiller vi også gerne vores ekspertviden til rådighed.

Kontakt os for yderligere information

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder samt modtage en god pris, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 24 21 21 96 eller på nielsen-entreprise@godmail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​